Sende pakke til Sierra Leone – Billig frakt og forsendelse

Trykk nedenfor for å enkelt og raskt beregne prisen på å sende en pakke til utlandet

 

                         
Mer informasjon

Hvad koster det å sende pakke til Sierra Leone?

 

Sende pakke til Sierra Leone med følgende postfirmaer

  • Fedex
  • DHL
  • TNT
  • UPS
  • Postnord
  • Posten
  • Bring

Forsendelser med TNT eller DHL til Sierra Leone – Send gaver, varer og produkter i dag

Singapore Post Air Mail elementer som begynner med RR etterfulgt av 9 sifre + SG, levering mellom 30 og 40 dager. Malaysia Innlegg levering sporingskoder består av 11 tall + bokstaver MY, estimert leveringstid på 35/45 dager. Kong Post-post begynner med RR + 9 tall + HK, levering innen 25/35 dager. Kina EMS eller ePacket sporingskoder som starter med RR + 9 tall + CN eller med LT + 9 tall + CN forventes levert i 7/15 dager sporingskoder for spesiell transport starter med YT + 16 tall, er spesiell linje den raskeste frakt tjenesten tilgjengelig med en anslått leveringstid på 5-12 virkedager.

Frakt med Fedex eller Bring til Sierra Leone – Tunge, store og lange pakker

Selv om det var bare verdt ca € 30, jeg fortsatt utsatt for den samme chicanery som det første skipet pakker. 7. juli, fant jeg ut at et krav i artikkelen ble godkjent og sendt videre til “skadeavdeling.” Jeg ville bli refundert innen 10-15 dager eller så ble jeg fortalt – overraskelse overraskelse, det skjedde aldri. Jeg fikk en siste oppdatering fra en representant på torsdag 6. august sa at forsinkelsen ble undersøkt. Først av alt, jeg bruker og elsker sende pakke r skap, de er en god gratis løsning på et problem de fleste man-fre, 9-5 arbeidstaker overfor mottar leveranser.

Send varer til Sierra Leone med UPS eller TNT billigt i dag

Freetown

Norge til Sierra Leone med Posten eller Postnord – Bedrifts- og private postpakker

https://www.youtube.com/watch?v=vqGVBn5Ktt8

Portotakster på pakker med Bring eller Postnord Sierra Leone – Lave og billige priser

Du har allerede klart å levere på to bestilte dato (27 august, og 2 september), og nå, etter at jeg fant min sende pakke r, i stedet for å levere 10 som jeg ble fortalt september faktisk sendt mine sende pakke r tilbake. Hvordan kan du rotet opp prosessene så ille? En absolutt forlegenhet. Jeg ville ha foretrukket det hvis DPD bare sa til meg: “Hei kompis, vi hater deg akkurat som vi gjorde med dine dumme sende pakke r til din dumme huset og brente det i midten av sandete gaten du bor på, fordi det er det du fortjener.” Til tross for å være helt forvirret, ville det på dette tidspunktet være mer følelse av hva som faktisk skjedde.

Frakt med Posten eller Fedex til Sierra Leone – Rask levering